Wil je op de hoogte blijven?
June 03, 2024 13:33

Wil je op de hoogte blijven?

Ontdek de wereld van YFU Vlaanderen door onze nieuwsbrieven!

We gebruiken deze krachtige communicatiemiddelen om al onze belanghebbenden op de hoogte te houden van spannende ontwikkelingen en mogelijkheden.

Mis geen moment van de opwindende reis die YFU Vlaanderen te bieden heeft - meld je vandaag nog aan voor onze nieuwsbrieven en laat je inspireren!


De "Xchange" nieuwsbrief brengt het rijke tapestry van ervaringen tot leven, met diepgaande verhalen van gastgezinnen, studenten, vrijwilligers, alumni en meer. Verschijnend één tot twee keer per jaar, ofwel op papier ofwel digitaal, biedt het een diepgaand inzicht in de wereld van uitwisseling.

Meld je hier aan: https://yfu.us15.list-manage.c...

Speciaal ontworpen voor jongeren en ouders die overwegen deel te nemen aan ons uitwisselingsprogramma, is onze nieuwsbrief "Naar het Buitenland" een niet te missen bron van informatie. Doorgaans maandelijks verzonden van september tot eind februari, houdt deze nieuwsbrief u op de hoogte van belangrijke deadlines, informatieve sessies, laatste kansen en inspirerende verhalen over de ervaringen van het leven in het buitenland.

Meld je hier aan: https://yfu.us15.list-manage.c...

Ben je geïnteresseerd in het verwelkomen van een uitwisselingsstudent in je huis?
Dan is onze "YFU zoekt gastgezinnen" nieuwsbrief precies wat je nodig hebt. Doorgaans van februari tot augustus houdt deze nieuwsbrief je op de hoogte van de zoektocht naar gastgezinnen, met antwoorden op veel gestelde vragen, profielen van potentiële gastgezinnen, informatieve sessies en hartverwarmende verhalen over gastgezinervaringen.

Meld je hier aan: https://yfu.us21.list-manage.c...

Hier meer over YFU: https://overyfu.yfu.be/